Els socialistes de Museros (PSPV-PSOE) i Esquerra Unida han arribat a un acord per a continuar treballat per Museros

Dimarts, 18 Juny 2019 12:41 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 413 vegades

 Els socialistes de Museros (PSPV-PSOE) i Esquerra Unida han arribat a un acord per a continuar treballat per Museros des de l'esquerra amb polítiques de progrés per a tota la ciutadania.

 

Després de les eleccions del passat 26 de maig, els Socialistes de Museros van iniciar converses amb Esquerra Unida i després de quatre trobades de tots dos col·lectius, centrats en la negociació de l'acord programàtic, avui 13 de juny signen l'acord definitiu per a la legislatura 2019/2023.

 

L'acord signat es basa en una sèrie de mesures a desenvolupar en la legislatura per PSPV-EUPV, basades en set pilars bàsics i fonamentals:

 

1. UN POBLE PRODUCTIU, AVANÇAT I AMB OCUPACIÓ

 

2. UN POBLE DEMOCRÀTIC

 

3. UN POBLE AMB SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT

 

4. UN POBLE SOSTENIBLE

 

5. UN POBLE FEMINISTA I AMB DRETS LGTBI

 

6. UN POBLE PER A JOVES

 

7. UN POBLE DE PAU I SOLIDARI

 

A més dels pilars programàtics l'acord inclou valors d'honestedat, companyonia, sinceritat i transversalitat entre els dos col·lectius, amb l'horitzó de continuar treballant en benefici de la majoria de les veïnes i veïns de Museros.

 

EUPV Museros es compromet a gestionar les àrees de Medi Ambient i Agricultura i el PSPV Museros, la resta de les àrees que conformen la gestió política municipal. 

 

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 27 Juny 2019 09:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.