Museros desenvolupa les directrius de treball del Pacte dels d’alcaldes i de les alcaldesses pel clima i l’energia

Divendres, 22 Novembre 2019 13:09 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 319 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les autoritats públiques de Museros, l’alcaldessa de Museros Cristina Civera; el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez, i la regidora d’Agricultura i Medi Ambient, Beatriz Sánchez, van rebre dos tècniques de l’empresa auditora per visitar les instal·lacions dels edificis municipals de major consum, el CEIP Blasco Ibáñez (ambdues centres) i l’Ajuntament, i mostrar les millores energètiques dins del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia seguint amb el compromís d’aconseguir una localitat sostenible.

 

Aquestes accions estan dins del Pacte dels alcaldes i de les alcaldesses pel clima i l’energia, que Museros i la seua alcaldessa van firmar l'any 2016. Aquest és un pacte en el qual s'agrupen milers de governs locals que voluntàriament es comprometen a implantar els objectius en matèria de clima i energia de la UE, per lluitar conjuntament contra el canvi climàtic. L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que és molt important lluitar contra el canvi climàtic i avançar cap a la transformació energètica i el compromís de l’agenda 2030.

 

D’altra banda, l’Ajuntament de Museros L'Ajuntament de Museros ha invertit 190.000 € entre juliol i agost per milorar les instal·lacions del CEIP Blasco Ibáñez. Aquestes obres finançades gràcies a la subvenció de la Diputació de València amb una inversió financera sostenible (IFS) dins del Pacte de les alcaldies pel clima i l’energia, al qual es va adherir el municipi el 2016, han permés millorar la climatització dels edificis i la seua insonorització.

 

Segons, l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera amb xicotetes accions com aquestes en instal·lacions publiques és possible adaptar l’entorn amb energia sostenible, a més de mil orar les condiciones tècniques i de seguretat dels xiquets i les xiquetes.

 

Les obres han consistit en la millora de l’edifici, de les aules i dels corredors, i al mateix temps, s’ha adaptat l’eficiència energètica per estar compromesos amb el medi ambient i la transformació energètica. Entre les modificacions destaquen el canvi de l’enllumenat

interior per tipus LED, la instal·lació de finestrals d’alumini que substitueixen els anteriors que deixaven passar el fred, un doble vidre tèrmic i el canvi de les portes principals. A més de la reducció de l’alçària del sostre gràcies a la col·locació d’un fals sostre desmuntable amb aïl ament tèrmic.

 

 

 

 

 

 

Modificat el Divendres, 22 Novembre 2019 13:29