La gent gran de Museros visita la planta de residus de Quart de Poblet

Dijous, 13 Febrer 2020 11:28 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 404 vegades

La gent gran de Museros visità ahir la planta de residus “Los Hornillos” a Quart de Poblet, una de les plantes de l’EMTRE on es tracta, destria i recicla el fem de l’àrea metropolitana de València. Una trentena de veïns i veïnes de la localitat acompanyades del tinent d’alcalde de Museros, regidor d’Urbanisme i representant del grup socialista a l’EMTRE, Vicent Pérez Costa, i el regidor de Comerç, Indústria i Majors, Juan José Carrión, han conegut l’itinerari que té una bossa del fem des del moment en què la dipositem al contenidor fins que aquesta es destrueix.

 

A més, han assistit a una xarrada sobre el procés de destriat del fem, i han conegut amb una visita totes les instal·lacions que conformen la planta de residus Los Hornillos. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Museros, i representant a l’EMTRE del grup socialista explica que aquestes excursions i visites són una bona oportunitat per conéixer que és el que passa amb el fem que tirem cada dia al contenidor, i ajuda al fet que la gent es consciencie, tinga l’edat que tinga, a reciclar i cuidar el medi ambient i el nostre planeta.

 

La planta de “Los Hornillos”, propietat de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus, té una capacitat de tractament de 400.000 tones de fem a l’any. Començà el seu funcionament en proves l’any 2009 i des de l’any 2011 funciona a ple rendiment. La planta de Quart de Poblet s’ocupa principalment de les deixalles orgàniques i de jardineria, a més dels residus hospitalaris.

 

Informa Nou Horta. Museros