L’Ajuntament de Museros s’uneix a la campanya de visibilització de les malalties rares metabòliques

Dilluns, 02 Març 2020 14:56 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 444 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Museros es va unir a la campanya de visibilització de les malalties rares metabòliques amb col·laboració de l’Asociación de Familias GA d’afectats, familiars i amics amb acidúria glutàrica tipus 1 i 2.

 

L’Ajuntament de Museros va encendre les llums de la façana principal en color blau, símbol d’aquesta malaltia, el passat dissabte, 29 de febrer, com a gest d’unió i suport a la lluita diària. Així mateix, es penjà, a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament amb la fotografia de la façana il·luminada.

 

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que sempre que puguem ens sumarem a campanyes com aquestes perquè l’Administració ha de donar suport a aquelles persones que més ho necessiten, nosaltres treballem per millorar la vida de la gent. A més, des de l’Ajuntament es pot donar a conèixer a més gent aquesta malaltia i així buscar solucions. 

 

L’Asociación Familias GA, és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius millorar la qualitat de vida dels afectats, difondre informació actualitzada sobre la malaltia, col·laborar i promoure directament o indirectament la investigació sobre aquesta i sensibilitzar la societat, entre d’altres. 

 

A més, està adherida a la Federación Española de Enfermedades Metabólicas (FEEHM), que representa els afectats per errors innats del metabolisme, i la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) que uneix tota la comunitat de famílies amb malalties poc freqüents a Espanya.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dilluns, 02 Març 2020 14:57