L’Ajuntament de Museros i els centres educatius reparteixen el material escolar perquè l’alumnat acabe el curs acadèmic des de casa

Dimecres, 13 Mai 2020 13:28 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 117 vegades

L’Ajuntament de Museros, juntament amb la coordinació de les direccions dels centres educatius de la localitat, CEIP Blasco Ibáñez han repartit el material escolar que es troba al col·legi per als alumnes de primer i segon de primària, perquè tot l’alumnat acabe el curs acadèmic 2019-2020 amb les millors condicions des de casa.

 

El personal municipal, a petició dels centres educatius, ha distribuït a tots els alumnes, els llibres i materials escolars necessaris per a afrontar, sobretot, la recta final del curs i el tercer trimestre. A més, aquest tercer trimestre servirà per a reforçar la matèria dels dos primers perquè cap xiquet o xiqueta es quede arrere per la situació creada com a conseqüència de l’emergència sanitària de la Covid-19.

 

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que “és necessari fer aquest repartiment perquè tots els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Museros tinguen els mateixos recursos i continuen avançant en el seu aprenentatge perquè és una part fonamental, ja que l’estat d’alarma s’ha prorrogat i tots els materials estaven encara als centres educatius”.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dimecres, 13 Mai 2020 15:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.