L’Ajuntament de Museros suspèn les festes patronals del mes d’agost de l’any 2020

Dijous, 28 Mai 2020 10:41 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 206 vegades
L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, amb els representants de les diferents associacions i el rector de Museros, Antonio Ros. L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, amb els representants de les diferents associacions i el rector de Museros, Antonio Ros.

L'Ajuntament de Museros després de la reunió mantinguda entre l'Alcaldessa i Regidora de Festes, Cristina Civera, amb els distints representants de les associacions coorganitzats de les festes patronals 2020, com Festers de Sant Roc 2020, les Filles de Maria 2020, Comissió Taurina 2020, ha arribat a l'acord de suspendre les festes patronals de Museros 2020. A més, l'equip de govern destinarà part de la partida de les festes patronals 2020 al Departament de Serveis Socials per poder continuar ajudant a tots els veïns i veïnes, i totes les famílies vulnerables que més ho necessiten en temps com aquests a conseqüència d'aquesta crisi sanitària.

 

Aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament social per cuidar la salut de totes les persones i especialment la dels veïns i veïnes de Museros. Cal lluitar tota la ciutadania per aconseguir erradicar aquesta malaltia i guanyar-li la batalla i cada dia estem més prop de fer-ho.

 

L'Alcaldessa de Museros, Cristina Civera explica "tenim el cor trist per haver hagut de prendre aquesta decisió tan complicada i amb tantes conseqüències, però principalment ens importa la salut de tots els veïns i veïnes de Museros". A més, aquesta anul·lació permetrà dotar de més ajudes als serveis socials que davant la situació de la Covid-19 cada vegada sol·liciten més famílies del municipi.

 

Museros és un poble viu, ple de germanor, tradició i que cada any celebra les seues festes amb il·lusió al mes d'agost, però també és un poble solidari que sempre està al costat dels seus veïns i veïnes, i comprendran que en aquests moments la seguretat de tots els veïns i veïnes és primordial. "Ara ens preocupa també que totes les persones puguem eixir juntes d'aquesta pandèmia i que puguem retornar amb il·lusió, esperança i germanor a celebrar les festes patronals del 2021" manifesta Civera.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 28 Mai 2020 10:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.