L’Ajuntament de Museros segueix apostant per la conciliació familiar i laboral per al curs 2020-2021

Dimarts, 01 Setembre 2020 12:38 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Museros segueix apostant per la conciliació familiar i laboral i al pròxim curs seguirà oferint el Servei Laboral d’Infantil per a infantil i primària, que acull l’escola matinera i vespertina al CEIP Blasco Ibáñez i l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros, amb totes les mesures necessàries per a evitar la transmissió de la Covid-19. El regidor d’Educació i Esports, Agustín Muedra i l’Alcalde en funcions, Vicente Pérez, s’han reunit aquesta setmana, amb els diferents actors socials per acabar de perfilar el protocol de seguretat, prevenció i higiene necessari per al curs 2020-2021.

 

Algunes d’aquestes mesures seran la divisió en grups bombolla, la distància interpersonal, la higiene de mans freqüentment, l’ús obligatori de la mascareta i la desinfecció constat dels espais utilitzat per part del personal laboral. El regidor d’Educació i Esports, Agustín Muedra explica “la conciliació laboral i familiar és un dels principis bàsics d’aquest equip de govern per això hem posat molt d’esforç en poder tornar a llançar aquest servei amb totes les mesures”.

 

D’altra banda, l’Ajuntament oferirà els recursos i materials necessàries als diferents centres educatius del municipi per poder fer una tornada a les aules segura i complint amb tots els protocols d’actuació marcats per les autoritats sanitàries. Muedra manifesta “per a nosaltres és molt important que tots els xiquets i les xiquetes puguen tindre una educació segura per això intentarem posar tots els recursos necessaris per a fer-ho. Tenim establit un pla d’actuació i unes mesures, però que estaran en continua actualització seguint les normes de les autoritats sanitàries i educatives competents”.

 

Informa Nou Horta. Museros