L'Ajuntament de Museros llança el qüestionari en línia d'igualtat dirigit a la ciutadania

Dimecres, 14 Octubre 2020 15:39 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 77 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros continua ferm amb el seu compromís amb la igualtat de tracte i d'oportunitats de dones i homes, mitjançant l'elaboració i el disseny del seu I Pla municipal d'igualtat.

 

En aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere, juntament amb la consultora Equàlitat, Participació i Igualtat, el protagonisme l'assumeixen les veïnes i veïns del municipi.

 

L'Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, comenta "la visió i percepció de la ciutadania és fonamental per al desenvolupament d'un pla d'acció adequat a les seues necessitats i opinions. Per això, fem una crida a tot el veïnat de Museros perquè participe en aquest procés de diagnòstic, en omplir un qüestionari en línia disponible en www.equalitat.es/museros

 

"Es tractaran qüestions pertanyents en diverses àrees: social, cultural i esportiva, entre altres. Tot això, per a analitzar en quines àrees i mitjançant quin procediment és convenient aprofundir en matèria d'igualtat" explica la regidora de Polítiques d'Igualtat de Gènere, Némesis Cardona.

 

En aquest sentit, divendres que ve 16 d'octubre, s'organitzarà una campanya a peu de carrer per a promoure la participació de la ciutadania en el qüestionari i recollir opinions, proposta o suggeriments de les veïnes i veïns del municipi. Serà de 10 a 12 hores en l'entrada del mercat municipal.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 14 Octubre 2020 15:40