Museros impulsa una campanya per a combatre els mites de l'amor romàntic

Dimarts, 15 Desembre 2020 17:29 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Museros, ha impulsat la campanya anomenada 'Vols un amor ideal o un amor real?', una campanya municipal de prevenció de la violència de gènere.

 

Aquesta iniciativa va dirigida a tota la ciutadania, però especialment a la població jove, perquè entre elles i ells es reprodueixen i reforcen actituds, comportaments i creences sexistes, basades en el model d'amor romàntic.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha comentat "amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar a veïnes i veïns de Museros sobre el bon tracte en les relacions afectives, així com aprendre a identificar comportaments o idees tòxiques i perjudicials per a nosaltres i nosaltres".

 

D'altra banda, la regidora d'Igualtat de Gènere, Némesis Cardona, ha explicat "la campanya consta de dues accions. D'una banda, s'elaborarà un vídeo d'impacte protagonitzat per alumnes i alumnes dels centres educatius de Museros, on identificaran i combatran una sèrie de mites. I, d'altra banda, es dissenyaran diverses creativitats en format bàner, en els quals s'abordaran diversos prejudicis i idees tòxiques sobre les relacions afectives".

 

Totes dues accions seran difoses per les xarxes socials municipals durant aquesta setmana.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 15 Desembre 2020 17:30