L'Associació de Comerços de Museros capta a 19 nous comerços

Dimecres, 27 Gener 2021 10:40 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 180 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros, des de la Regidoria de Comerç, Indústria i Majors, i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants del municipi, més coneguda com a CAMU, van realitzar el mes de desembre passat una campanya de captació de nous comerços per a aquesta associació.

 

La campanya es va realitzar a principis del mes, coincidint amb altres campanyes dirigides al suport del comerç local, també sostingudes per les regidories de Comerç i Festes, i l'Associació de Comerciants, a través de la seua presidenta Mª Elena Laguna i membres de la junta directiva.

 

Els resultats d'aquesta campanya de captació, han resultat d'allò més beneficiosos. S'ha aconseguit captar 19 noves altes de comerços, que des d'aquests moments ja han passat a ser membres de l'associació, podent així beneficiar-se de totes les accions que es promouran a partir d'ara. D'aquesta manera, CAMU passa a ser una de les associacions de comerciants més importants de la comarca, quant a nombre de socis i oferta de productes i serveis.

 

Els beneficis de pertànyer a CAMU són múltiples: des de la participació en diverses campanyes que s'organitzen conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Museros, fins a la informació en ajudes per als negocis, l'assessorament personalitzat i la participació en cursos formatius, entre altres coses.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha assenyalat que “l'Ajuntament de Museros està i estarà sempre a favor de l'associacionisme del petit i mitjà comerç perquè és la millor manera de fer front a la brutal competència de les grans cadenes de distribució i de les grans superfícies”.

 

El regidor de comerç, Juan José Carrión, per part seua, ha ressaltat que el comerç local “crea molts llocs de treball, riquesa, ofereix un servei de qualitat amb els seus productes i una atenció personalitzada, a més de ser un punt de reunió social i omplir de vida les places i els carrers amb els seus rètols i aparadors i persianes obertes”.

 

L'Associació CAMU pertany a la Unió Gremial de València, una entitat sense ànim de lucre d'àmbit autonòmic en la qual s'agrupen i estan federades 95 entitats o associacions de comerciants de la Comunitat Valenciana. La Unió Gremial funciona com a interlocutor dels seus associats enfront de les administracions públiques de qualsevol àmbit. El seu principal objectiu és la defensa dels interessos dels autònoms i els petits i mitjans empresaris, així com dotar-los dels recursos necessaris per a incrementar la seua competitivitat.

 

El llistat de membres de l'Associació de Comerciants de Museros en data de hui, es pot consultar en www.ajunt-museros.com/regidories/ind%C3%BAstria-comer%C3%A7-i-majors/anuncis/?logout=1

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 27 Gener 2021 10:42