‘L’Alcalde més a prop’ acosta l'Ajuntament de Paterna al barri de Mas del Rosari-La Coma

Dimecres, 07 Juny 2017 14:50 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 771 vegades

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat La Coma- Mes del Rosari amb la iniciativa municipal “L’Alcalde més a prop” per a conèixer de primera mà les necessitats i manques dels residents d'aquest barri.

El primer edil, acompanyat d'un nodrit grup de veïns i veïnes, ha realitzat un recorregut per diferents zones del barri i ha dut a terme més de 20 atencions, en la seua majoria relacionades el manteniment i la neteja del barri. 

Els ciutadans i ciutadanes que s'han desplaçat fins al carrer Picanya, on s'ha situat el punt d'informació, han proposat a Sagredo, entre altres coses, una major freqüència dels serveis de neteja, més punts de reciclatge i han demanat més campanyes de conscienciació sobre la recollida d'excrements canins. 

Durant la trobada, Sagredo ha manifestat el seu compromís de seguir treballant en la millora de serveis en el barri i ha explicat que “des del Govern municipal s'està redactant ja el plec de condicions perquè l'obertura del supermercat siga el més atractiva possible per a les empreses que vulguen instal·lar-se en el barri”. 

A més, l'Alcalde ha recordat, entre les mesures que s'han dut a terme des del consistori per a promoure el desenvolupament del barri, l'obertura de l'Escola Pública d'Adults, tancada per l'anterior govern popular, la millora de les zones verdes i la construcció de dos parcs canins, un al final del carrer Silla, i un altre entre el carrer Vinaròs i el carrer Ares del Maestrat. 

De la mateixa manera, el primer edil també s'ha referit a altres millores com els els 2,3 milions d'euros que es van a destinar per a rehabilitar habitatges i l'entorn urbà del barri, l'obertura del menjador escolar del CEIP La Coma els 365 dias de l'any o la subvenció al Club de Futbol Casas Verds.

Amb la pròxima visita al barri de Bovalar (Campo Olivar, Casas Verdes i Santa Gema) dimarts que ve, 13 de juny, l'Alcalde haurà acostat l'Ajuntament a tots i cadascun dels 9 barris de Paterna per a conèixer, de primera mà, les impressions i necessitats dels seus veïns/as.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 07 Juny 2017 14:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.