La participació de dones en la Cordà de Paterna augmenta en més d'un 20%

Dilluns, 17 Juliol 2017 15:46 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 311 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Tradicions, Cultura i Foc, ha fet públic el llistat dels tiradors i tiradores que enguany participaran en la Cordà que se celebrarà l'últim diumenge d'agost. 

Tal com s'arrepleguen en les dades, enguany, el nombre de dones participants ha augmentat en més d'un 20 % al passar de 42 a 51. 

A més, també ha crescut el nombre total de tiradors, passant dels 356 de l'exercici anterior als 360 que enguany ocuparen els llocs designats en el carrer Major durant la celebració de la Cordà. 

“En els últims anys s'ha produït un augment constant del nombre de tiradores de la Cordà que ja suposen el 15% del total de participantes", ha declarat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche. 

La informació es desprén del llistat dels participants, que els veïns i veïnes ja poden consultar en la web municipal, www.paterna.es, on a més trobaran el lloc que ocuparen durant l'esdeveniment. 

En eixe sentit, la regidora Periche ha recordat que l'Ajuntament també compta amb una pàgina web www.paterna.es/rtcf on els ciutadans poden trobar tota la informació relacionada amb els actes de focs que es duen a terme a Paterna.

Finalment, Periche ha destacat que enguany, a més de la Cordà del carrer Major, se celebrarà una Cordà en el cohetódromo, en la que es dispararan els mateixos quilos de pólvora, i que a causa de la seua ubicació permetrà al públic disfrutar de prop l'espectacle amb totes les garanties de seguretat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 17 Juliol 2017 15:50