Paterna neteja el Barranc del Rubio per a previndre inundacions

Dijous, 31 Agost 2017 14:52 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 335 vegades
Barranc del Rubio Barranc del Rubio

L'Ajuntament de Paterna ha començat les labors de neteja i adequació del Barranc del Rubio per a prevenir aquesta zona d'inundacions i millorar la seua protecció enfront d'incendis. 

Amb aquest fi, en la part baixa del Barranc, el consistori ha coordinat amb la Diputació de València uns treballs de neteja i aclarida de les zones boscoses forestals limítrofes amb els habitatges que permetran ampliar la franja de seguretat i atorgar una major protecció als veïns de l'entorn. 

Al mateix temps, i com a mesures complementàries, la brigada forestal de l'Ajuntament s'està encarregant de realitzar en totes les franges perimetrals del barranc tasques de desbrossament i neteja per a facilitar una correcta canalització i evacuació de l'aigua de pluja. 

“L'objectiu és deixar el llit del barranc lliure d'obstacles, tant d'excés de vegetació com de brutícia i residus acumulats”, ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos.

“Aquestes actuacions preventives formen part del Pla de Prevenció d'Inundacions de l'Ajuntament i ens permeten estar protegits i preparats davant l'arribada de l'estació de fortes pluges”, ha indicat Campos al mateix temps que ha puntualitzat que “aquestes labors específiques en el Barranc del Rubio es completen amb revisions puntuals durant la resta de l'any i amb el Pla de Neteja de tota la xarxa de clavegueram que està duent a terme el consistori”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 31 Agost 2017 14:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.