PP Paterna: "El Govern del Batà rebutja l'aplicació del 95% de bonificació de l'impost de plusvàlua"

Divendres, 29 Setembre 2017 10:21 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 273 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Grup Municipal Popular va presentar ahir una moció en la qual sol·licitàvem que es reduïra la bonificació de la quota íntegra de Plusvàlua del 75% al 95% per als casos de defunció, ja que amb aquesta bonificació es pretenia instar una rebaixa impositiva d'aproximadament 2,5 milions d'euros en els impostos dels veïns de Paterna, per la qual cosa des del Partit Popular intentàvem mitigar l'impacte d'una situació que al nostre judici és injusta. 

Marisa Ferre, regidor del Partit Popular va recriminar a la “esquerra caviar” que votaren en contra de la bonificació del 95% de Plusvàlua, així com fa un any ho van fer amb la moció presentada per aquest grup polític sol·licitant la reducció del tipus impositiu de l'IBI al mínim legal permès (0,40). Així mateix, Marisa Ferre també li va recordar a l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, que qualificara de “descuentillo” la baixada de l'IBI duta a terme pel Partit Popular. 

Convé recordar que amb el govern del PSOE, en 2006, els veïns vam haver de suportar fins al 0,78 del tipus impositiu d'IBI; una vegada aconseguida l'alcaldia pel Partit Popular es va reduir fins al 0,48 actual. Per tant, la història es repeteix, i una vegada més és el Partit Popular el que aplica la fórmula de baixar els impostos i crear ocupació, i ho seguirem fent per molt que els moleste. 

Finalment, convé destacar que ahir vam tornar a sol·licitar una reducció d'impostos, i ens trobem amb el vot en contra de PSOE, Compromis i Paterna Si Pugues, per la qual cosa cal ressenyar que el Govern del Batà no està interessat a rebaixar la pressió fiscal a tots els veïns del municipi, i és el Partit Popular el que desitja que les famílies disposen de liquiditat per a gestionar la seua economia.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Divendres, 29 Setembre 2017 10:24