Paterna premia a les seues sis millors empreses i empresaris de l'any

Dijous, 09 Novembre 2017 09:23 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 493 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna s'ha convertit en el punt de trobada empresarial amb l'acte de lliurament dels II Premis Paterna Ciutat d'empreses celebrat en el Gran Teatre Antonio Ferrandis.

La cerimònia ha comptat amb l'assistència de nombroses personalitats del món empresarial i representants dels polígons industrials del municipi, i ha servit per a promocionar el potencial industrial de Paterna i donar a conéixer les empreses situades en el municipi.

En este sentit, l'Alcalde de Paterna i president de l'associació Paterna Ciutat d'empreses, Juan Antonio Sagredo ha destacat que "esta segona edició dels premis ens consolida com un autèntic fòrum empresarial on valorem i reconeixem a les nostres empreses i empresaris/àries alhora que ens motiva per seguir creixent i treballant en este àmbit".

A més, el primer edil, que ha estat l'encarregat de clausurar la gala, ha recordat que "amb més de 2.800 empreses instal·lades, Paterna és, avui en dia, un dels principals enclavaments industrials de la Comunitat Valenciana i d'Espanya. Som capdavanters en metres quadrats de sòl industrial. I volem ser també capdavanters quant a la qualitat i modernitat d'esta superfície industrial".

Així mateix, a l'Alcalde ha destacat que "la nostra política d'atracció d'empreses juntament amb la millora i modernització de les nostres àrees empresarials, les modificacions fiscals i la clara aposta per la indústria 4.0, estan fent que traspassem fronteres".

Finalment, Sagredo ha aprofitat la seua intervenció per a fer un repàs de la fortalesa industrial i econòmica de Paterna i ha avançat alguns dels projectes en els quals està treballant l'Ajuntament per potenciar-la com la signatura de convenis amb les 5 àrees industrials, el Sistema d'Informació Geogràfica Industrial, el Segell Social o la potent campanya de Citymarketing en l'àmbit nacional i internacional.

 

PREMIATS PATERNA CIUTAT D'empreses 2017

  • El Premi Emprenedor de l'Any ha estat per a l'empresa tecnològica NBN23, desenvolupadora de programari i Apps relacionades amb el món esportiu i que ha rebut el guardó de mans de Blanca Marín, secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.
  • El Premi Investigació i Innovació Empresarial ha recaigut en la multinacional d'equipaments per a automòbils Faurecia, distinció que ha estat lliurada pel Secretari general de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Miguel Ángel Javaloyes.
  • El Premi a l'Empresa Socialment Responsable d'esta edició ha estat per a l'Institut Tecnològic del Plàstic, AIMPLAS, que oferix solucions integrals a empreses del sector del plàstic, i que ha rebut el premi de mans del Secretari General d'UGT, Ismael Sáez.
  • El Premi a Micropyme Local, nova categoria d'este any ha estat per al despatx d'assessorament i prestació de serveis jurídics i econòmic-fiscals, B2B Corporació Jurídica, premi que els ha lliurat el Vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar.
  • El Premi a la Dona Empresària ha anat a parar a Rosalía Mellado de Lasertall, empresa que oferix serveis de tall per làser de diferents materials, principalment acers, que ha recollit el guardó de mans de la Cap de zona de Caixa Popular, Alicia Soler.
  • Finalment, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha estat l'encarregat de lliurar el Premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, que este any ha recaigut a DAS AUDIO, empresa coneguda a tot el món, dedicada al disseny i fabricació de sistemes de reforç de so.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 09 Novembre 2017 09:28