El PP de Paterna torna a sol·licitar que la Targeta Solidària es puga utilitzar en el Comerç Local

Dilluns, 22 Gener 2018 16:35 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 214 vegades

El Partit Popular de Paterna al setembre de 2015 ja va presentar una moció en la qual instava que poguera usar-se la targeta solidària en el comerç local, i no únicament en una gran superfície, ja que d'aquesta manera es dinamitzaria la vida dels barris del municipi, i fins i tot l'acostament d'aquest tipus d'establiments a la ciutadania suposaria afavorir la creació de llocs de treball. 

María Villajos, portaveu del Grup Municipal Popular, li recorda al Govern del Batà que, han passat quasi dos anys i mitjà, des que van votar a favor d'aquesta moció i encara no han engegat l'ús de la targeta solidària en el comerç local, per la qual cosa els exigeix la seua immediata engegada. Els acords plenaris no serveixen per a llevar-se “el marró” en el moment, sinó per a dur a terme allò que ix aprovat. 

Així mateix, des del Partit Popular sol·licitem que s'amplie el termini de concessió de la targeta solidària a un any, ja que durant el Govern local popular aquesta targeta es concedia per a un període de 6 mesos com a complement a serveis com el Menjador Solidari de Carmen Roca, que es va tancar per la inacció del senyor alcalde, D. Juan Antonio Sagredo. A més, els usuaris disposaven del menjador social, que va ser clausurat al gener de 2016 per l'Equip de Govern, recurs que proporcionava a les famílies més vulnerables sustente diari, ajuda per a cerca d'ocupació, així com qualsevol tipus d'orientació social. Pel que a dia d'avui els usuaris ÚNICAMENT disposen de la targeta solidària, i en 2017 més de 150 famílies s'han quedat sense cap ajuda alimentària per falta de consignació pressupostària. 

En moments difícils, és l'Administració, en aquest cas, l'Ajuntament de Paterna, qui ha de donar resposta a les necessitats primàries, com és l'alimentació, durant els 12 mesos de l'any.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dilluns, 22 Gener 2018 16:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.