Paterna aprova les bases de la 3ª convocatòria del Xec Bebè de 300€

Dimecres, 02 Mai 2018 11:01 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 203 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat en sessió plenària extraordinària les bases que regeixen la que és la tercera convocatòria del Xec Bebè, l'ajuda municipal de 300 euros que l'actual Equip de Govern va posar en marxa en 2015 per a ajudar a les famílies paterneres amb les despeses que suposa l'arribada d'un nou membre i incentivar les compres en el comerç local. 

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha reconegut que aquesta mesura, juntament amb l'obertura dels menjadors escolars 365 dies a l'any, és una de les primeres iniciatives que va posar enmarxa al accedir a l'Alcaldia i de la qual més orgullós se sent. 

Referent a açò, ha destacat que des de l'1 d'octubre de 2017 fins ara, hi ha hagut a Paterna 336 naixements, als quals cal afegir les adopcions i acolliments al mateix temps que ha destacat que, des que va començar aquesta mesura el consistori ha concedit més de 800 Xec Bebè. 

Paterna, que ja se situa en els 69.906 habitants, té consignats en els seus pressupostos municipals 240.000 euros per a concedir aquesta ajuda.

Els interessats a demanar aquesta ajuda, hauran d'implir la sol·licitud (es poden descarregar la instància de la web municipal www.paterna.es o arreplegar-la físicament en les oficines del SIAC) i presentar-la telemàticament per seu electrònica o presencialment en el Registre de l'Ajuntament. 

Una vegada registrada, l'Ajuntament avaluarà i verificarà el compliment dels requisits, resoldrà l'ajuda per decret i es posarà en contacte amb el beneficiari/a perquè passe a arreplegar l'ajuda. Es tracta d'una targeta de Caixa Popular per import de 300 euros, que tindrà una validesa de 4 mesos des de la seua emissió i que es podrà canviar en els 59 comerços locals adherits a aquesta iniciativa.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.