L'Ajuntament destina 4,8 milions d'euros a obres contra inundacions a Paterna

Dijous, 20 Setembre 2018 10:42 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 289 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna va a destinar ara 1,5 milions d'euros per a executar tres actuacions de millora de la xarxa de pluvials, una en el barri de Bovalar i les altres dues en el barri Centre, per a millorar la recollida i canalització de l'aigües de pluja i evitar inundacions en aqueixos punts. 

Així ho ha avançat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha assenyalat que “aquesta inversió es destinarà a la millora de les instal·lacions de recollida d'aigües pluvials de la calle Penyal de Ifach, en *Bovalar (120.000€) i a la remodelació del carrer Sant Antonio (514.740€) i renovació de les instal·lacions d'aigües pluvials i aigua potable i urbanització del carrer Jacinto Benavente (790.687€), que comencen aquesta mateixa setmana que ve”.

En aquest sentit, Campos ha recordat que aquests tres projectes se sumen a una altra vintena d'actuacions més que el consistori ha anat executant al llarg d'aquests últims tres anys en diferents punts del municipi i en els quals ha invertit més de 3,3 milions d'euros, la qual cosa suposen una inversió total de 4,8 milions d'euros en obres contra inundacions.

Entre aquestes actuacions, la regidora ha destacat la instal·lació del nou col·lector d'aigües pluvials en la calle Dr. Machi i Circumval·lació (2.000.000€), i la millora hidràulica del drenatge d'aigües pluvials en les calles Circumval·lació, Palleter i Baixador (290.000€), en el barri de Campament i la millora de Recollida d'Aigües Pluvials en els carrers Sant Elias, Viriato i encreuament amb Av. Vicente Mortes (257.428€), el barri de Santa Rita.

Així mateix, Núria camps ha indicat que també s'ha millorat la xarxa de captació d'aigües pluvials en diferents punts dels polígons industrials i ha puntualitzat que, periòdicament, es duen a terme labors preventives de neteja exhaustiva i manteniment de la xarxa de clavegueram i embornals per a assegurar el seu bon funcionament.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 20 Setembre 2018 10:43