Cs de Paterna proposa la fi de les mocions “exòtiques” en l'Ajuntament

Dijous, 20 Setembre 2018 18:19 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 162 vegades

El grup municipal Ciutadans (Cs) Paterna ha presentat per al pròxim ple una iniciativa que suposarà, si s'aprova, “adquirir un compromís per part de tots els grups polítics d'evitar mocions ‘exòtiques’ i presentar únicament iniciatives que siguen de competència municipal” ha declarat Miguel García, regidor del grup.

L'edil de Cs Paterna ha explicat que “és una pràctica habitual d'alguns grups polítics proposar mocions en les quals l'Ajuntament no té competència i per tant no pot realitzar”, ha afirmat García, qui també ha destacat que “lluny de ser un fet aïllat d'un sol grup, s'ha anat estenent cada vegada més”.

Per al regidor, “Paterna i els seus habitants, ple després de ple, han estat perdent oportunitats per a millorar els serveis i resoldre els problemes reals que de debò importen com el proveïment d'aigua, neteja viària, prevenció d'incendis i baixada dels rebuts de subministraments”. Per açò, “era imprescindible que algú parara aquesta sèrie de propostes sense sentit que gens tenen a veure amb les necessitats i actuacions municipals”.

“Des de Cs Paterna anem a seguir treballant en tot el que estiga al nostre abast per i per als paterneros, ja que ens devem a ells”, ha assegurat el regidor al mateix temps que ha insistit que “no podem permetre que continue aquest modus operandi”.

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Dijous, 20 Setembre 2018 18:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.