Compromís per Paterna engega la maquinària per aturar Intu Mediterrani

Dilluns, 24 Setembre 2018 10:26 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 270 vegades

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, i el regidor de la coalició valencianista, Carles Martí, s’han reunit amb el portaveu adjunt del grup parlamentari a Les Corts, Juan Ponce,  per a establir un nou full de ruta per aturar Intu Mediterrani. “És la nostra obligació defendre el nostre territori natural i el nostre comerç local de lo que seria una brutal agressió”, ha manifestat el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

En la reunió també estigueren presents Teresa García, portaveu de la Comissió de Comerç, Graciella Ferrer, portaveu de la Comissió de Medi Ambient i Belén Barchero, presidenta de la Comissió de Medi Ambient. Durant la reunió va quedar patent el total rebuig a Intu Mediterrani per part de tots els assistents així com la necessitat d’obrir un camí per a treballar conjuntament amb la finalitat d’aturar aquest macroprojecte.

Juanma Ramón ha volgut destacar que “com ja férem front amb Puerto Mediterráneo anem a explorar conjuntament totes les iniciatives que estiguen al nostre abast per evitar l’arribada del centre comercial, si es consuma la instal·lació del nou centre comercial suposarà la pèrdua de milers de llocs de treball al xicotet comerç de l’àrea metropolitana de València, així com a la resta de centres comercials existents”.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.