Cs Paterna aposta per les arts escèniques i la dansa en el municipi

Divendres, 28 Setembre 2018 13:42 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 176 vegades

El grup municipal Ciutadans (Cs) Paterna ha presentat en aquest últim ple una iniciativa en la qual “apostem per les arts escèniques i la dansa en el municipi” ha declarat Laura Almagro, regidor del grup.

D'aquesta manera, “la creació d'un circuit anual d'arts escèniques i dansa a l'aire lliure per diferents barris del municipi seria una oportunitat meravellosa tant per a donar a conèixer aquestes disciplines a la ciutadania, moltes vegades opaques i amb alguns prejudicis, com per a reavivar els comerços de la zona”, ha assegurat Almagro, qui també ha destacat “el suport rebut per la resta de grups polítics a aquesta moció, que ha eixit aprovada per consens”.

D'altra banda, en referència a una altra proposta presentada pel mateix grup per a aquest ple relativa a la competència local, la regidor ha volgut subratllar que, “som l'únic partit del ple que vol treballar per i per a Paterna mitjançant propostes de competència exclusiva local” ja que fins al dia d'avui “la resta de grups polítics en diverses ocasions han presentat mocions sense sentit que gens tenen a veure amb les necessitats i actuacions municipals, sinó que són de farciment per a obviar els principals problemes quotidians dels nostres ciutadans”, i ha denunciat que “la resta de partits han votat en contra d'aquesta moció que només demanava sentit comú a l'hora de treballar”. 

Almagro ha conclòs recordant que “Cs Paterna va a seguir en la seua línia”, amb el suport o no de la resta de partits: “la de millorar la vida dels habitants de Paterna”.

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Divendres, 28 Setembre 2018 13:43

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.