La Coma de Paterna podrà disposar en 2019 d’un equip específic d’atenció a la infància

Dimarts, 30 Octubre 2018 14:08 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 166 vegades

El Barri de la Coma necessita d'un esforç extra per part de l'Ajuntament de Paterna. En eixe sentit la tasca realitzada per Compromís al govern ha estat centrada en augmentar els recursos humans que garantiren una millor atenció a les persones més vulnerables.

Actualment Paterna disposa d'un únic equip  d'atenció a les famílies i infància (SEAFI) per a tot el terme municipal. Les especificats de La Coma i les pròpies necessitats del Barri motivaren la petició realitzada des del servei dirigit per Juanma Ramon fins fa uns mesos.

"Hem de tindre una especial atenció cap als menors del Barri de La Coma, ara l'Ajuntament del municipi tindrà els recursos necessaris per contractar 2 professionals de  psicologia infantil i treball social per atendre específicament als menors”, ha manifestat el portaveu de la coalició valencianista, Juanma Ramón.

La Conselleria ha atès la petició i inclourà als pressupostos la dotació econòmica a l'Ajuntament de Paterna per a que contracte al personal. Per esta qüestió Juanma Ramón ha declarat que: “un nou exemple d’ una altra millora que hem aconseguit i que reflecteix la tasca desenvolupada per Compromís al govern del Batà i del Botànic, una tasca de la qual encara continuen beneficiant-se els veïns i veïnes de Paterna".

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.