Paterna presenta el projecte definitiu de millora del drenatge del Barranc del Rubio de més de 16 milions d'euros

Dimecres, 05 Desembre 2018 14:47 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 153 vegades

 L'Ajuntament de Paterna va presentar ahir en la taula de treball del barranc del ros el projecte definitiu de millora del drenatge de les aigües pluvials i implantació de sistemes de drenatge urbà sostenibles, tant en aquesta zona com en La Vallesa, amb el qual cerca aconseguir un increment de la seguretat d'aqueix entorn enfront d'inundacions.

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos aquest projecte, que suposaria una inversió de més de 16 milions d'euros, s'ha plantejat en 6 fases amb l'objectiu de facilitar la viabilitat de la seua execució i l'obtenció de finançament supramunicipal.

“Es tracta d'una actuació completa i de gran envergadura que millorarà considerablement la resposta enfront de les pluges del carrer Barranc del Rubio de La Canyada i d'un conjunt de carrers de la Vallesa”, ha explicat Campos qui ha indicat que “es realitzaran obres de captació i transport de l'aigua de vessament mitjançant la instal·lació de col·lectors de fins a 3 metres de diàmetre, que millorarà la xarxa d'aigües pluvials i la de clavegueram i suposarà una reurbanització de tots els vials afectats”.

Durant la presentació, Núria Campos també ha destacat la participació dels veïns residents en el projecte, que ha tingut en compte les seues consideracions així com les de les diferents administracions i ens afectats com a Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) o Conselleria de Medi Ambient.

“Amb aquesta actuació, solucionem el problema històric d'inundacions recurrents que pateixen els veïns del Barranc del Ros i en el qual l'executiu socialista portem treballant des que vam accedir al govern”, ha conclòs Campos.

 

Informa Nou Horta. Paterna.

Modificat el Dimecres, 05 Desembre 2018 15:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.