EL PP de Paterna advoca per una pujada salarial en els pressupostos de Gespa

Dimarts, 18 Desembre 2018 11:48 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 105 vegades

El PSOE de Paterna s'ha vist aquest mateix matí completament només en l'aprovació per a elevar a Junta General d'Accionistes els pressupostos de l'empresa pública de Paterna, GESPA. Els pressupostos presentats engreixen la partida destinada a GESPA en quasi 3 milions d'euros, i ho han presentat al Consell d'Administració de l'empresa sense un sol document que avale d'on eixirà aqueixos diners extres que es pensava destinar a l'empresa o què s'anava a fer exactament amb ell.

En aquest sentit, fonts populars remarquen que “s'està fent la casa per la teulada. Gespa és una empresa 100% municipal i no té sentit algun aprovar els pressupostos sense haver aprovat o generat un esborrany de pressupost de l'Ajuntament”. A més i segons sembla, aquest pressupost s'ha presentat sense cap informe per part de cap agent d'intervenció que poguera ratificar mínimament la viabilitat de la proposta.

Respecte al comunicat emès pel Partit Socialista, Riera ho titlla de demagog i tendenciós. El Partit Popular, fundador i aférrim defensor de GESPA, és el primer a voler pujar els salaris a tots aquells empleats que menys cobren, ja que entre la gran plantilla i l'alta direcció, posada a dit per l'Alcalde, hi ha casos en què aquests sous es tripliquen.

El PP aposta per una pujada salarial adequada, però per a #això és imprescindible arribar d'una vegada per sempre al conveni únic per a tots els treballadors de l'empresa, i no al fet que cada sector tinga el seu propi conveni.

Riera finalitza fent esment als pocs mesos que queden per a les eleccions de 2019 “i al clar interès electoralista que ha mostrat l'Equip de Govern portant al Consell d'Administració uns pressupostos amb l'única fi de tindre diners a la seua disposició per a poder comprar intencions de cara als comicis de maig. Com no podia ser d'una altra manera, el PSOE s'ha quedat completament només”.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimarts, 18 Desembre 2018 11:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.