Paterna instal·la una pista de patinatge sobre gel en la plaça del Poble durant el Nadal

Dijous, 20 Desembre 2018 21:59 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 105 vegades

L'Ajuntament de Paterna instal·larà una pista de patinatge sobre gel de 200m2 en la plaça del Poble, del dissabte 22 al diumenge 6 de gener, perquè xiquets i majors puguen gaudir durant les festes nadalenques.

Les entrades podran recollir-se gratuïtament presentant tiquets de compra superiors a 10 euros realitzades en els comerços locals, en el Gran teatre, el centre Valentín Hernáez o en els centres socials de la Canyada, Lloma Llarga, Terramelar o la Coma.

Així ho ha explicat la regidora de Comerç, Eva Pérez, qui ha assenyalat que “la iniciativa naix la regidoria de Comerç amb l'objectiu d'incentivar la compra en els negocis locals durant l'època de Nadal, i permetrà canviar els rebuts de compra per una entrada de mitja hora en la pista de patinatge.”

I a aqueix respecte, la regidora ha destacat que “Paterna compta amb un teixit comercial molt variat i una àmplia oferta de productes i serveis que permet als ciutadans trobar tots els regals que busquen per a aquestes festes sense necessitat d'eixir del municipi”.

L'horari de la pista serà d'11 a 14 hores i de 16 a 21.30 hores a excepció del dia 24 desembre i 31 de gener que obrirà d'11 a 14 hores i de 16 a 20 h.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 20 Desembre 2018 22:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.