Cs Paterna demana que els treballadors de GESPA puguen assistir a l'aprovació dels pressupostos 2019 de l'empresa pública

Dijous, 27 Desembre 2018 14:13 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 108 vegades

El portaveu i regidor del grup municipal Ciutadans (Cs) Paterna, Jorge Ibáñez, ha demanat per registre d'entrada a l'Ajuntament que “es permeta l'entrada i assistència a la Junta General de GESPA de tots els seus treballadors, així com dels seus representants sindicals”, ha declarat. 

El regidor ha explicat que “un dels punts de la Junta General ha de ser especialment seguit pels treballadors i els seus representants sindicals” lloc que es tractarà “l'aprovació del programa d'actuacions i pressupostos per al 2019 per part de l'empresa municipal”.

“Desitgem que es done una pública transparència al procés i que la informació que es debata arribe directament sense interferències a les persones a les quals afecta”, ha declarat Ibáñez.

El regidor ha conclòs recordant que “des de Cs Paterna hem advocat sempre per l'augment de transparència en la informació que es dóna als ciutadans per part de l'administració”. “Volem acabar amb la politització de les empreses públiques per al que és necessari que la informació rebuda per la ciutadania estiga lliure d'intermediaris que puguen falsejar o modificar al seu antull”.

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Dijous, 27 Desembre 2018 14:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.