Paterna recorrerà la resolució d'inadmissió de Intu Mediterrani per part de Medi Ambient

Dimecres, 09 Gener 2019 13:46 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 92 vegades

L'Ajuntament de Paterna recorrerà la resolució d'inadmissió de la sol·licitud d'avaluació ambiental del sector terciari Intu Mediterrani emesa pel servei d'Avaluació Ambiental Estratègica de la conselleria de Medi Ambient.

Així ho ha anunciat avui després de rebre la notificació d'aquest òrgan autonòmic pel qual desestima la sol·licitud que va realitzar el consistori paternero el mes d'agost passat en la qual demanava a aquest Servei que realitzara l'Informe d'Avaluació Ambiental Estratègica necessari per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial Intu Mediterrani a Paterna. 

Sobre aquesta inadmissió, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha afirmat que “des de l'Ajuntament es presentaran les al·legacions oportunes per a esmenar qualsevol tema tècnic que plantege la conselleria de Medi Ambient” i ha recordat que “es tracta d'un procés llarg i costós”

Així mateix, el primer edil ha incidit que “estem davant un projecte que porta a Paterna i a la Comunitat Valenciana, segons els seus promotors, una inversió de 860 milions de capital britànic, 8.000 llocs de treball i la garantia de regeneració d'un territori 100% privat que ja el Pla d'Acció Forestal de la Comunitat PACFOR) de 2013 deia que no té cap valor forestal”.

En aquest sentit, Sagredo ha recordat que “el vertader pulmó de l'àrea metropolitana és el bosc de la Vallesa” i ha demanat “serietat i rigor en aquest assumpte, que no es convertisca en una batalla electoralista i que es pose per damunt de tot els interessos dels paterneros i dels valencians”. 

Va ser l'estiu passat quan l'Ajuntament va donar inici l'expedient per a realitzar la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana per a la instal·lació del centre d'oci britànic en el seu terme municipal, després d'admetre a tràmit la proposta presentada per l'inversor britànic Eurofund Investments i remetre el projecte a les conselleries d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori perquè realitzaren els procediments necessaris per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial.  

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 09 Gener 2019 13:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.