Juanma Ramón: “Sagredo va donar llum verda a Intu Mediterrani sense cap informe dels tècnics municipals”

Dimecres, 09 Gener 2019 13:53 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 111 vegades

Compromís per Paterna no es sorprén de la decisió de la Conselleria respecte del projecte d’Intu Mediterrani després de la presentació del nou projecte. La coalició valencianista ja va manifestar públicament que este nou projecte presentat "era un projecte molt pitjor que el que ja va quedar tombat. No tenia ni cap ni peus que es tornara a presentar un projecte tècnicament pitjor que el primer que ja varen presentar, amb més deficiències tècniques i sense solucionar cap dels problemes tècnics que van suposar que fóra tombat en aquell moment. Sempre hem dit que este segon projecte pareixia que estava fet en quatre vesprades”, han assegurat fonts de la coalició.

Des de Compromís han subratllat que "era molt evident que els tècnics de Conselleria, responsables de donar el vistiplau al projecte, tombarien este segon intent de la multinacional, doncs al nou projecte no havien esmenat un dels principals problemas com és la reserva de distàncies en la CV-35. Una qüestió que mai ha tingut el vistiplau del Ministeri de Foment".

El portaveu municipal de la coalició valencianista, Juanma Ramón, ha manifestat que "ha quedat clar tot allò que portem dient des de 2012, la legalitat només té un camí. En estes noves informacions queda palés que estem davant una irresponsabilitat més de l’alcalde Sagredo en donar llum verda a este nou projecte. Sempre hem sospitat que l’única raó de tirar-ho endavant era dinamitar la presència de Compromís al govern municipal. Això o que hi ha uns altres interessos perquè l'alcalde lliure un xec en blanc, com ha fet, al promotor”.

"Sagredo ha tornat a enganyar a la ciutadania de Paterna, prometent llocs de treball, que a més a més cada vegada són una xifra diferent, per tal de manifestar les virtuts del projecte. Mai ha tingut en compte els perjudicis que suposaria per al comerç local de Paterna i per a la seguretat ciutadana, un projecte que podria generar inundacions, més densitat de trànsit al municipi i un empitjorament de la qualitat de vida dels paterners i paterneres en perdre un important pulmó verd, no tan sols per a Paterna sinó per a l’àrea metropolitana de València. Sagredo s’ha quedat a soles amb el promotor en la defensa de Puerto Mediterráneo, així ha quedat demostrat en les manifestacions de companys del seu partit d’altres poblacions que han girat l’esquena des d’un primer moment al projecte”, ha afirmat el portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

 

Informa Nou Horta. Paterna. Compromís per Paterna.

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.