L'Alcalde de Paterna supervisa l'avanç de les obres contra inundacions del carrer Jacinto Benavente

Dilluns, 21 Gener 2019 10:03 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 125 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha supervisat l'estat en el qual es troben les obres contra inundacions que s'estan realitzant al carrer Jacinto Benavente del barri d'Alborgí per a millorar la canalització de l'aigua de pluja i evitar inundacions en aquesta zona i en la part baixa de la ciutat. 

 

L'Alcalde Juan Antonio Sagredo, juntament amb la regidora d'Infraestructures, Núria Campos i diferents tècnics municipals han recorregut la zona en la qual s'estan executant aquests treballs, que estan cofinançats pels fons FEDER de la Unió Europea i que compten amb una inversió 790.687 euros.

 

Campos ha explicat que amb aquesta actuació l'Executiu socialista a més de solucionar els problemes d'inundabilitat de la zona cerca millorar tot l'entorn, ja que – com ha precisat la regidora, els ferms i voreres es trobaven molt deteriorats, amb nombrosos pegats i desnivells. 

 

En aquest sentit, la regidora ha explicat que “a part de la instal·lació, renovació i adequació de col·lectors d'aigües pluvials, aigües residuals i aigua potable s'a conducta a urbanitzar i asfaltar tota la zona, es renovaran les voreres i es canviarà tot l'enllumenat públic d'aqueix carrer creant així un entorn urbà molt més agradable, accessible i sostenible que millorarà la qualitat de vida de veïns i residents”. 

 

Finalment, Campos ha precisat que entre les actuacions que s'escometran també figuren la creació d'un carril bici al costat de la vorera sud del carrer i la reordenació d'escocells i elements de mobiliari urbà. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 21 Gener 2019 10:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.