L'Alcalde de Paterna presenta les al·legacions de Intu Mediterrani que corregeixen la zona d'afecció

Dimarts, 22 Gener 2019 11:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 114 vegades

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va avançar ahir que les al·legacions al projecte Intu Mediterrani ja s'han presentat. 

 

El consistori ha decidit acompanyar a l'escrit presentat una nova proposta que augmenta a més de 100 metres la zona de reserva de la CV-35, corregint així la “única circumstància de la qual fa dependre l'òrgan ambiental la continuació del tràmit”. És a dir, que s'inclou en el planejament del sector terciari Intu Mediterrani la canalització del Barranc d'En dolça. 

 

L'Ajuntament es compromet a presentar de forma completa la documentació de la nova alternativa proposada perquè puga desenvolupar-se sobre la mateixa la fase de consultes preceptives de totes les administracions interessades. 

 

El Consistori sol·licita que se li done tràmit al projecte i siga avaluat de nou per totes les administracions que corresponga, així com que “no s'adopte la resolució d'inadmissió a tràmit de l'avaluació ambiental estratègica”. 

 

L'Ajuntament afirma que la decisió de Medi Ambient “constitueix un erroni judici avaluador” perquè considera iguals dos procediments “legalment diferenciats” que requereixen de “pronunciaments ambientals individualitzats”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 22 Gener 2019 11:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.