Paterna es prepara per a l'envelliment de la seua població

Dimecres, 23 Gener 2019 12:10 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 88 vegades

Paterna tindrà una Residència per a Persones Majors i Centre de Dia en el nucli urbà. Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo al costat dels màxims representants de les associacions veïnals d'Antonio Machado de Santa Rita, Campament i Alborgí, entitats impulsores i defensores d'aquesta iniciativa municipal al costat del consistori. 

 

El primer edil, acompanyat pel President del president de l'Associació de Veïns Antonio Machado Viriato-Santa Rita, Jesús Fernández, el president de l'Associació de Veïns de Alborgí, Nicolás Aldeano i el president de l'Associació de Veïns de Campament, Joan Antoni Arroyo, ha avançat que “amb aquesta nova instal·lació municipal es dóna resposta a una important reivindicació veïnal i s'atén la demanda de places assistencials que existeix a Paterna per a persones majors que necessiten d'aquesta atenció geriàtrica”.

 

En aquest sentit, ha indicat que, a pesar que Paterna és un municipi amb una població relativament jove, de les seues 70.778 habitants, un 12,9% són persones majors de 65 anys mentre que un 1,6% són majors de 85 anys. “Amb aquestes dades demogràfiques és evident que Paterna necessita aquesta Residència perquè puguem oferir una millor qualitat de vida a tots els nostres majors que ho necessiten”, ha destacat l'Alcalde.

 

Sagredo ha explicat que “aquest recurs assistencial se situarà en la carretera de Manises, al costat de la residència per a persones amb diversitat funcional, en un entorn privilegiat envoltat de l'horta paternera”. 

 

L'Alcalde també ha recordat que l'objectiu de l'equip de govern socialista sempre han sigut les persones i el seu benestar i que “amb aquest nou projecte continuem millorant el mapa d'instal·lacions públiques de la nostra ciutat i consolidem la zona com una àrea de serveis ciutadans essencials”.

 

Pel que fa a això, el primer edil també ha recordat que en aquesta zona on s'emplaçarà la futura residència, l'Ajuntament ha projectat la supressió dels 4 passos a nivell existents mitjançant la construcció d'un túnel carreter i doble via a més també se situa la piscina d'estiu municipal que l'Executiu socialista va reformar de manera integral i que va obrir les seues portes aquest estiu passat. 

 

Finalment, durant la trobada, l'Alcalde, el Tinent Alcalde de Major, Julio Fernández i els tres presidents veïnals han subscrit una declaració d'intencions per a l'adaptació de Paterna a l'envelliment de la població que arreplega “el compromís aconseguit entre l'Ajuntament i aqueixes entitats veïnals i el seu suport al consistori per a continuar treballant conjuntament per a dotar de serveis fonamentals als paterners i paterneres”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

 

 

Modificat el Dimecres, 23 Gener 2019 12:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.