Cs Paterna sol·licita una gestió adequada i eficaç per al funcionament dels serveis socials

Dijous, 31 Gener 2019 09:53 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 109 vegades

El grup municipal Ciutadans (Cs) Paterna ha presentat en aquest últim Ple ordinari una proposta en la qual “sol·licita una gestió adequada i eficaç per al funcionament dels serveis socials”, ha explicat la regidor de Cs Laura Almagro.

 

Segons ha detallat, “Cs demana la realització d'una auditoria per a conèixer de manera contrastada les necessitats i deficiències que puguen existir en l'àrea de serveis socials”. “És imprescindible conèixer la situació real dels serveis socials de Paterna per a poder millorar-los”, ha assegurat Almagro.

 

“La nostra intenció amb tot això és fer que es reunisca el Consell d'Inclusió Social quan es tinguen els resultats”, ha afegit la edila, qui també ha declarat que “la finalitat és treballar tots en la mateixa direcció i establir un pla comú entre tots els agents”. En cas contrari, ha advertit, “els serveis socials continuaran estant dirigits pel partit de torn que governe, al seu antull”.

 

Per això, la regidora de Cs ha agraït “el suport a la resta de forces polítiques en aquesta iniciativa tan necessària”. A més, ha demanat que “es reconega la important labor que estan realitzant els tècnics en la matèria a marxes forçades perquè el servei funcione dins del termini i en la forma escaient”.

 

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Dijous, 31 Gener 2019 09:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.