L'Alcalde de Paterna anuncia que Intu Mediterrani segueix la seua tramitació després d'admetre conselleria les al·legacions

Dimarts, 05 Febrer 2019 14:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 107 vegades

“El projecte de Intu Mediterrani segueix avant en la seua tramitació per a ser realitat a Paterna”. En aquests termes s'ha pronunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo després de rebre aquesta mateixa vesprada un comunicat de la conselleria de Medi Ambient en el qual accepta les al·legacions que l'Ajuntament va presentar el passat 21 de gener, en les quals es corregia la zona d'afecció, i dóna al consistori un termini de tres mesos per a aportar la nova documentació.

 

El primer edil ha afirmat que “aquest és un altre pas avant més en el complex procés de tramitació que requereix la implantació d'un projecte de les dimensions econòmiques de Intu Mediterrani” i en aquest sentit ha tornat a recordar que “es tracta d'una incitativa privada en terrenys 100% privats que porta a la nostra Comunitat i a la nostra ciutat, segons els seus promotors, 860 milions d'euros d'inversió i la creació de més de 8.000 posats d treballe”.

 

Sobre aquest últim pronunciament autonòmic, Sagredo també ha assenyalat que “el projecte segueix amb el full de ruta marcat per a la seua instal·lació a Paterna, esmenant els requeriments tècnics que se li plantegen des de les administracions competents de realitzar els procediments necessaris per al desenvolupament del sector terciari del complex comercial”.

 

Finalment, l'Alcalde ha destacat que “la continuïtat de l'expedient de Intu Mediterrani que iniciem des de l'Ajuntament aquest estiu és una realitat tangible” i ha insistit que “es tracta d'una oportunitat per al municipi des del punt de vista de creació d'ocupació, regeneració del territori i dinamització de l'economia”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 05 Febrer 2019 14:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.