L'Ajuntament de Paterna duu a terme la neteja dels marges de les carreteres i camins municipals

Divendres, 08 Febrer 2019 12:20 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 80 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat els treballs de condicionament i neteja dels marges de les principals carreteres i camins del municipi. 

 

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, “durant les passades setmanes les brigades de Zones Verdes i Neteja Viària de l'empresa municipal Gespa han dut a terme tasques d'adequació dels laterals de les principals vies amb l'objectiu d'acabar amb la brutícia que s'acumula i endreçar la zona”.

 

En concret, s'ha actuat en la carretera Revolta del Pixador, que uneix la pista de Ademúz amb la Canyada, el camí d'horta des de la carretera Manises fins al polígon Font del Pitxer, el camí Bocheros, el camí del Comte, la carretera posterior al parc empresarial Tàctica, la carretera CV-3105 i l'avinguda de la Indústria en direcció al polígon L’Andana.

 

Els treballs han inclòs el desbrossament de males herbes, per al que s'ha emprat un tractor, i s'han rematat els treballs de manera manual per a augmentar la precisió de l'actuació. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 08 Febrer 2019 12:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.