PP Paterna: "Dos anys després de l'incendi, el municipi segueix sense un projecte per a Font del Gerro"

Divendres, 08 Febrer 2019 13:09 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 102 vegades

Els Populars de Paterna lamentem la situació en la qual es troba el Polígon Font del Gerro, dos anys després d'aquell fatídic incendi del 8 de febrer de 2017 on el foc va arrasar cinc empreses, va afectar desenes d'elles i va obligar a l'evacuació de més de dues centenars d'empreses, que són més de 4.000 treballadors. Des de llavors, la situació continua igual i el polígon continua amb els mateixos problemes de seguretat i mobilitat que ha tingut sempre. 

 

La candidata i presidenta pels Populars de Paterna, María Villajos, ha assegurat “que en contractació no hi ha res sobre la redacció d'un projecte per a construir un segon túnel i només existeix un contracte menor per la reparació d'urgència de l'únic túnel que hi ha. Aquesta reparació ‘d'urgència’ la va anunciar l'alcalde quan es va produir un accident d'un camió en el túnel que va quedar embossat, fa ja tres mesos, per una biga que transportava”. 

 

Recordem que el 8 de febrer de 2017, en la segona fase del polígon Font del Gerro, va haver-hi un incendi terrible que va afectar una gran quantitat de fàbriques. Llavors, algunes van ser sinistre total i va caldre desallotjar als treballadors de més de 200 empreses. El fet va ser molt cridaner perquè un contenidor de productes químics va eixir acomiadat a gran altura i va caure junt un camió de bombers. 

 

En aquell moment totes les administracions públiques van fer gran quantitat de promeses per a millorar la seguretat en les empreses i es van generar moltes expectatives de millora en seguretat, prevenció i mobilitat. “Això, dos anys després, segueix igual. Si l'alcalde pretén fer alguna cosa, exigim que ho faça ja perquè cada dia que passa sense posar solució és un dia més en el qual posem en risc a les persones que ho freqüenten i a les nostres empreses”, afig Villajos.

 

L'incendi es va produir en la segona fase del polígon, sent l'única via d'accés (sobretot per a camions mitjans i grans) a través de l'únic túnel que hi ha. Un túnel que avui dia segueix sense reparar-se i amb un tall al trànsit d'un dels trams de l'avinguda Balears “per seguretat”. Així doncs, “exigim que, si l'alcalde anuncia mesures urgents per a solucionar aquest tema, ho faça ja, ja que això és una prioritat per a un municipi tan gran i amb tanta activitat industrial i empresarial com té el polígon Industrial Font del Gerro”, va concloure Villajos. “L'equip de govern està venent alguna cosa a l'opinió pública que no és veritat. Això és inadmissible lloc que, en una empresa privada, suposaria el cessament del director general”. 

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Divendres, 08 Febrer 2019 13:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.