L'Alcalde de Paterna entrega els 67 Xecs Emprenedors de 2018 i duplica el nombre d'ajudes

Divendres, 15 Febrer 2019 12:10 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 118 vegades

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de la regidora de Comerç, Eva Pérez i el regidor de Protecció a les persones i Participació Ciutadana, Julio Fernández ha entregat els diplomes que acrediten la concessió del Xec Emprenedor a tots aquells paterners i paterneres que, durant 2018, van iniciar una activitat econòmica en el municipi.

 

Durant l'acte, celebrat en el Saló de Plens, el primer edil ha assenyalat que “en 2018 s'han duplicat les ajudes donades respecte a l'any anterior el que demostra el bon moment de creixemente conòmic que està vivint el municipi”.

 

A més, l'Alcalde ha volgutressaltar la importància de les dones en el desenvolupamenteconòmic local “el 55% delsxecsconcedits han sigut a dones que han apostat per obrirelsseus propis negocis a la nostraciutat, contribuint de manera fonamental a situar a Paterna com a municipi líder de la província en nombre d'autònoms”.    

 

Aixímateix, Sagredo ha explicat que l'importmitjà de cada xec ha sigut de 1.113,45 euros “un incentiu que ha permés a l'Ajuntament donar suport noves oportunitatslaborals i ajudar en l'inici de l'activitat empresarial alspaterners i paterneres”.

 

Aquestesajudes, a les quals el consistori ha destinat una partida de 74.600 euros, s'hanempleatper a obrirdiferentstipus de negociscom a cafeteries, botigues de roba, perruqueries, pastisseries, assessoriescomercials i d'assegurances, agències de publicitat o empreses de transports entre altres. 

 

A més, percol·lectius el 30% delsxecss'hanconcedit a menors de 35 anys i un 15% a aturats de llargaduració. 

 

Finalment, el primer edil ha recordat que el número d'altad'autònoms en el municipi ha crescut un 3% en l'últimany, aconseguint una xifrarècord de 4.678 autònoms “unes dades que, sumats al creixement de les nostres cinc àreesindustrials, situen a Paterna com un delsmunicipisambmajornivell de població ocupada, ambmés de 40.000 treballadors i treballadores”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Divendres, 15 Febrer 2019 12:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.