PP Paterna: "A Paterna existeix el túnel del terror"

Dilluns, 18 Febrer 2019 10:46 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 65 vegades

Els populars de Paterna han criticat durament la falta de manteniment en què es troba l'únic pas per als vianants “legalitzat” que hi ha entre un costat i un altre de les vies en l'estació de metro del barri de Campament a Paterna. A més de tractar-se d'un pas sense cap solució per a persones discapacitades, es troba amb uns nivells de brutícia i insalubritat molt elevats i amb absolutament totes les parets pintades de grafitis de diferents colles.

 

Es tracta de l'únic pas legalitzat perquè, tan sols a 50 metres, existeix un altre pas que teòricament es destina de manera exclusiva a personal de manteniment de les vies, però en la pràctica, és que utilitzen els veïns que viuen en el costat de les vies que dóna a l'horta. A més, aquest pas exclusiu per a manteniment, és l'única forma viable amb què discapacitats, pares amb carret de bebè o amb carret de la compra, poden creuar d'un costat a un altre de les vies, per més que el seu estat és completament deplorable i acabarà conduint inevitablement a algun accident. 

 

Per això, la candidata popular a l'alcaldia de Paterna, María Villajos, garanteix que quan al maig canvie el govern de Paterna i ella siga l'alcaldessa, exigirà a FGV solucions pràctiques, reals i immediates no únicament per al barri de Campament, sinó per als diferents passos a nivell de tot el municipi. En paraules seues, “a mi mateixa em faria molta por haver de creuar pel túnel per als vianants de l'estació de Campament a les nits. Entenc perfectament als veïns i veïnes del barri".

 

 

Villajos aprofita per a criticar al govern del PSOE que, “en 4 anys de legislatura, fins i tot sent l'alcalde socialista empleat d'FGV, no ha mogut ni un dit per a solucionar aquests problemes. Moltes promeses, però ni un només fet en 4 anys”.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dilluns, 18 Febrer 2019 10:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.