Paterna reparteix 33.250 menús en els menjadors escolars que obri els 365 dies de l'any

Dimarts, 19 Febrer 2019 13:14 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 176 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha repartit en l'últim any més de 33.250menús a través del servei de menjador escolar 365 dies a l'any que presta des de 2015 i mitjançant el qual dóna menjar a tots aquells menors del municipi que el necessiten. 

 

Tal com ha explicat l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, “es tracta d'una iniciativa que vam posar en marxa res més accedir al govern per a assegurar que cap xiquet o xiqueta de Paterna passarà fam, i que en l'actualitat permet assegurar el menjar de més mig centenar de menors al mes”.

 

El servei es presta en els col·legis de la Coma i Cervantes, ininterrompudament tots els caps de setmana, festius i els períodes de vacances escolars. 

 

“Només durant el cap de setmana es reparteixen una mitjana de 120 menús, que inclouen a més del menjar, un menú complementari d'entrepà i peça de fruita per a assegurar també el sopar dels menors”, ha destacat el primer edil. 

 

L'horari del servei de menjador durant els dies lectius és de 13 a 15 hores, i de 12 a 14.30 hores, durant els dies no lectius. A més, el servei s'ofereix de manera ininterrompuda tots els dies, de dilluns a diumenge, durant els mesos de vacances fins a l'inici de l'any escolar. 

 

Finalment, Sagredo ha recordat que “assegurar una cobertura d'alimentació dels menors de Paterna ha sigut un dels objectius més importants aconseguits en la legislatura, que mantindrem en el futur per a assegurar que cap xiquet o xiqueta paternera passe fam”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna