Compromís per Paterna continua reividicant la cessió de les casernes militars

Divendres, 22 Febrer 2019 14:08 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 127 vegades

Des de Compromís per Paterna exigeixen al govern central que ens cedeixen els terrenys militars, sense que a Madrid escolten les peticions, més enllà de xicotetes concessions d'uns quants metres quadrats que no solucionen els problemes d'espais dels Paterners.

 

Compromís diu que el poble de Paterna, té un dèficit estructural de sol dotacional al centre del Municipi, que no permet ampliar les infraestructures públiques municipals per l'estrangulament que pateix per les casernes militars.

 

Compromís per Paterna diuen que "ja estan farts que segons el partit polític que governe a Espanya, es puguen fer xicotetes concessions publicitàries, que l'únic que persegueixen és el rèdit electoral de l'Alcalde de torn o del patit 'amiguito'".

 

“És un tema políticament transversal i que tots els partits hem d'exigir junts davant Madrid, Les casernes militars en la seua totalitat han de desaparèixer del nostre municipi, i que eixos terrenys siguen disfrutats pels paterners.” ha manifestat el portaveu municipal de la coalició, Juanma Ramón. "Per això, des de Compromís per Paterna, hem tornat a preguntar a través del nostre grup parlamentari, sobre com van les negociacions amb el Ministeri de defensa per a que s'enporte les casernes militars a un altre lloc més apropiat.” els veïns i veïnes de Campament porten anys reclamant la cessió dels terrenys de les casernes per a aconseguir entre altres coses, zones verdes, instal·lacions esportives, llar de jubilats, etc. Unes infraestructures que, en aquests moments, no estan sent aprofitades per Defensa i que els habitants tant de Campament com de la resta de Paterna si que necessiten”, asseguren fonts de la coalició."

 

Per a Juanma Ramón "és ridícul que ens toque preguntar a Madrid, perquè el Sr. Sagredo, no informa de res ni al plenari, ni a les associacions de veïns ni a ningú, de com van eixes negociacions, ni tan sols si s'estan produint. Estem segurs que qualsevol dia, l'alcalde ens sorprendrà amb un acte “por todo lo alto” anunciant qualsevol acord, i més ara que s'apropa la campanya electoral. Ens agradaria que abans que s'assabentem per la premsa de com van les negociacions, el senyor alcalde informe encara que siga als veïns”.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Modificat el Divendres, 22 Febrer 2019 14:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.