L'Ajuntament de Paterna inicia l'IV Pla d'Obres en Lloma Llarga

Dimecres, 13 Març 2019 10:10 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 112 vegades

L'Ajuntament de Paterna començarà la IV fase del Pla d'obres ‘Transforma’ i l'iniciarà adequant les principals calçades del barri de Lloma Llarga.

 

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos “es durà a terme l'asfaltat de fins a 10.000 m2 de vies que pel pas del temps es trobaven deteriorades, amb l'objectiu de millorar la seguretat rodada en el barri”. 

 

 En concret, s'actuarà en vies principals com Melissa, Murta, Alfàbega, Camomilla, Carlina o el carrer Llisó. 

 

“Aquestes actuacions s'inclouen en el Pla Transforma a través del qual des de l'Executiu socialista estem duent a terme la millora de l'accessibilitat i mobilitat en tot el terme municipal”, ha assenyalat la regidora Campos. 

 

Des que començara el pla d'obres en 2015, l'Ajuntament ha destinat 30 milions d'euros per a la realització de més de 200 actuacions d'asfaltat de carrers i 284 de millores de voreres. Només en aquesta última fase, el govern local destinarà quasi 6 milions d'euros.

 

Finalment, la regidora ha recordat que des que arribaran al govern “l'equip de govern socialista ha dut a terme en el barri de Lloma Llarga diferents projectes que revindicaven els veïns i veïnes com la construcció de consultori mèdic, la millora de pluvials o la creació de noves zones de pàrquing”. 

 

A més, també s'han creat cinc nous pipicanes i s'ha condicionat una zona de 2.000 m2 al carrer Melissa destinada a l'esplai caní, s'ha adequat el carrer Ravanell i s'ha posat en marxa un nou servei d'autobús per a unir el barri amb València. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimecres, 13 Març 2019 10:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.