Paterna se situa entre les poblacions amb menor nombre d'aturats de la Comunitat

Dimecres, 20 Març 2019 09:50 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 57 vegades

Des que arribara a l'alcaldia l'actual govern socialista, la xifra d'atur a Paterna ha passat dels 7.500 aturats de 2015 a les 5.286 persones registrades aquest mes de febrer. 

 

Així ho ha anunciat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que “aquest descens de més de 2.200 persones suposa una disminució del 30% en el nombre d'aturats i situen a Paterna com un dels municipis amb la taxa d'atur més baixa de la Comunitat, i dels quals més ocupació ha generat en els últims anys”. 

 

Per sectors, la major part de l'atur a Paterna es correspon amb el sector Serveis amb 3.964 aturats, la qual cosa suposa un 75% del total; li segueix el sector Indústria amb un 9,5% (475 aturats); Construcció amb un 9% del total (475 aturats) i finalment Agricultura, on tan sols un 1,14% dels aturats registrats pertanyen a aquest sector. 

 

A més, el primer edil ha explicat que “aquest descens s'entén en paral·lel al creixement de població activa que ha experimentat el municipi en els últims anys, i que l'han col·locat en el lloc 14 de municipis amb major indicador municipal d'activitat d'Espanya i el primer de la província de València”.

 

En aqueix sentit, Sagredo ha destacat que “aquests bons resultats són fruit de les polítiques de promoció econòmica i atracció d'empreses que s'estan impulsant des de l'Ajuntament”. 

 

Una de les últimes iniciatives dutes a terme #referent a això, és la imminent creació d'una Oficina d'Ocupació a la ciutat, que tal com va anunciar l'alcalde la setmana passada “facilitarà que els paterners i paterneres puguen realitzar tots els tràmits administratius relacionats de l'oferta i la demanda d'ocupació sense necessitat de desplaçar-se fins a Burjassot, on actualment se situa l'oficina més pròxima”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 20 Març 2019 09:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.