Compromís per Paterna aconsegueix que la carretera Pla del Pou passe a ser municipal

Divendres, 12 abril 2019 13:03 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 101 vegades

Des de la regidoria d’Urbanisme es va solicitar, quan estava dirigida pel regidor de Compromís Carles Martí, tant a Conselleria com a Diputació la cessió d’esta via que en el temps s’ha convertit en una via urbana d’accés tant al polígon com a diverses urbanitzacions del municipi.El fet que per a solicitar qualsevol obra hi haguera que demanar la seua execució a altres organismes ha dificultat que l’Ajuntament adapte a aquesta via a la situació actual. “Ara que podem actuar amb llibertat sobre la carretera Pla del Pou es necessari començar els projectes de millora d’accesos al polígon i a La Canya-da”, ha manifestat el candidat de Compromís a l’alcaldia, Juanma Ramón.

 

Al programa electoral de la coalició apareix la execució de una circunval.lació al polígon Font del Ger-ro que enllaçarà el segon túnel amb la pista d’Ademús per a descongestionar la redona d’entrada al poble pel polígon i la carretera de l’aeroport. Aquesta circunval.lació inclourà una redona en el polígon a la part més propera al barri de La Canyada.

 

Altra de les propostes de la formació valencianista repercuteix al tram de carretera que tanscurreix per La Canyada i suposarà la construcció de dues rodones d’accés al barri, una per afavorir el trànsit a la zona d’Escola 2 i del col.legi La Font i altra per afavorir l’accés a Montecanyada i la zona del col.legi britànic.

 

Per al candidat de Compromís, Juanma Ramón, “estes obres aclariran el tràfic tant al polígon com a La Canyada, solucionant l’important problema de tràfic existent, cal una nova visió global de Paterna per a solucionar els problemes concrets de cadascun dels barris, encara es fan visibles els efectes de la gestió de Compromís al govern municipal de Paterna. Haurem de tornar a governar per finalitzar els projectes pendents, vista la paràlisi de l’actual govern”.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

 

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.