Font del Gerro desenvoluparà un estudi i anàlisi de les bones pràctiques de RSE que desenvolupen les seues empreses

Dimecres, 17 abril 2019 14:05 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 95 vegades

 

L'Associació d'Empresaris de Font del Pitxer, en col·laboració amb la Universitat de València, desenvoluparà un estudi que permeta posar en valor les accions de tipus social, cultural o mediambiental entre altres, que desenvolupen les empreses i reverteixen de manera positiva en la societat.

 

Des de Asivalco consideren que “a més de de la competitivitat, els eixos vertebrals de l'empresa del segle XXI s'encaminen a la responsabilitat i a la transparència, ja que són aspectes cada vegada millor valorats per les Administracions Públiques a l'hora d'establir contractes amb empreses i també pel gran públic”. En aquest sentit, es tracta de fomentar que les empreses siguen capaces de mesurar i gestionar intangibles, reportant informació completa i veraç sobre les estratègies, pràctiques i resultats en una triple dimensió econòmica, social i mediambiental.

 

Des de Asivalco es posa l'accent en el fet que la normativa espanyola (Estratègia de Responsabilitat Social de les Empreses per al marc 2014-2020) i europea (Directiva 2014/95/UE) tendeix actualment a impulsar una sèrie d'iniciatives orientades a la promoció de la publicació de memòries o informes de Responsabilitat Social Empresarial com a exercici de transparència i compromís social de les companyies.

 

El treball que es desenvoluparà en Font del Pitxer comporta l'obtenció i anàlisi de la informació sobre bones pràctiques empresarials localitzades en Font del Pitxer, elaboració d'una guia didàctic divulgativa sobre les mateixes i la seua presentació a través de jornades. A més s'implementarà una web del projecte on es depositarà tota la informació acumulada en format obert, així com a través de xarxes socials (Facebook, Tumbir, Pinterest, Google Plus i LinkedIn).

 

Per al gerent de Asivalco, Joaquín Ballester, “en Font del Pitxer hi ha empreses molt compromeses des d'un punt de vista social, cultural i mediambiental pel que volem posar en valor i donar suport a la difusió d'aquestes pràctiques empresarials que considerem molt necessàries avui dia i que servirà a més per a incentivar aquest tipus d'accions compromeses en la resta d'empreses”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimecres, 17 abril 2019 14:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.