Paterna constitueix el Consell de la Infància i Adolescència format per 55 xiquets i xiquetes

Dijous, 18 abril 2019 09:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 180 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Teatre Capri va acollir dimarts passat a la vesprada l'acte de constitució del Consell de la Infància i Adolescència de Paterna, format per 55 menors de 25 col·legis i instituts públics i concertats del municipi. 

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat pel regidor d'Educació, José Manuel Mora, va ser l'encarregat de lliurar el diploma que acredita als menors com a membres del consell, així com la insígnia de la Vila.

 

Durant l'acte, el primer edil va felicitar els acabats de triar, els va traslladar el suport del consistori. “A partir d'ara formeu part de la vida pública i política del nostre municipi i esperem comptar amb les vostres propostes per a continuar construint un model de ciutat del qual us sentiu orgullosos”, els va manifestar. 

 

Per part seua, el regidor d'Educació va destacar la importància d'aquest ens com a òrgan vigilant “que servirà per a garantir i vetlar pels drets de la infància en la localitat i per a promoure polítiques actives que milloren les condicions dels menors, especialment dels més vulnerables”. 

 

Per a això, a partir d'ara, els membres del consell, triats democràticament pels seus propis companys i companyes, realitzaran sessions de treball per a arreplegar les seues demandes, al mateix temps que defensaran el desenvolupament dels drets de la infància en el municipi. 

 

Finalment, el regidor va assenyalar que “amb aquest nou òrgan Paterna reafirma el seu compromís per garantir el benestar de tots els menors de la localitat, creant un altaveu en el qual puguen defensar els seus interessos i participar activament en la vida política del municipi”va concloure. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 09:50