El PP de Paterna presenta les seues propostes per a Valterna als veïns

Dijous, 18 abril 2019 10:00 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 118 vegades

Dilluns passat, el PP va realitzar un acte en el centre cívic de Valterna on, els populars van explicar les diferents propostes que tens dissenyades per a solucionar els grans problemes de mobilitat i aparcament que pateixen diàriament els veïns del barri, arribant a produir embossos de 15-20 minutos per a eixir a les grans vies.

 

Valterna és un barri dissenyat pel PGOU de 1990, on a Paterna hi havia una majoria absoluta socialista, i en el qual va acabar prevalent l'especulació a la qualitat de vida dels futurs veïns: alta densitat d'habitatges, carrers estrets, molt poques dotacions i escassíssims accessos. Dissenyat inicialment com un barri d'habitatges unifamiliars, va acabar sent una de les zones amb les finques més altes de Paterna.

 

Durant les dues últimes legislatures de govern del PP, Valterna es va anar dotant de nous serveis, com el col·legi públic que es va construir, la reserva d'espai per a un institut d'educació secundària, l'ampliació del centre cívic o la instal·lació del consultori auxiliar.

 

Les propostes en matèria de mobilitat, totes elles estudiades, dissenyades i presentades per un Enginyer en Obra Pública de reconegut prestigi, van ser les següents:

 

Valterna Sud

-Accés directe des de carrer Dauradella a CV-35.

-Glorieta Sud d'ordenació, confluència dels carrers Ginesta, Falaguera i Espigol.

-Nou accés de carrer Tomell a Glorieta Sud. Accés directe a CV-31.

-Aparcament subterrani en Instal·lacions Esportives.

 

Valterna Nord

-Glorieta junt Col·legi Jaume I.

-Connexió en carrer Llentiscle amb pavelló esportiu i Carrefour.

-Eixida directa a CV-31 des de Centre Cívic.

 

Durant l'acte, en el qual va intervenir el diputat autonòmic Alfredo Castelló, encarregat de l'àrea d'infraestructures en el PPCV, es van destacar les oportunitats perdudes en aquests quatre anys d'inacció socialista en tota la Comunitat Valenciana, però en particular a Paterna, en haver deixat escapar un projecte com Intu Mediterrani, que hauria dotat a Valterna d'accessos a cost zero.

 

En la seua intervenció, María Villajos, candidata popular a l'alcaldia de Paterna, va desenvolupar el programa sencer per al barri, on destaca la construcció d'un institut d'educació secundària, i el compromís del PP que, si gana en les eleccions, al setembre de 2019, per a inici del nou curs escolar, el col·legi públic estarà dotat de zones d'ombra al pati.

 

Villajos va aprofitar també per a destacar mesures que afectaran a tota Paterna, com són la baixa d'IBI un 18%, l'educació gratuïta amb llibertat d'elecció de centre per als xicotets de 0 a 3 anys, la dotació de més policies locals que garantisquen la seguretat dels veïns o la construcció d'una residència i un centre de dia per a majors, íntegrament gestionats per l'Ajuntament, per a així garantir que tots els usuaris siguen veïns de Paterna.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dijous, 18 abril 2019 10:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.