El PP de Paterna presenta un equip per a governar

Dijous, 25 abril 2019 09:55 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 129 vegades

 

El Partit Popular de Paterna va presentar, davant la Junta Electoral, la seua llista de cara a les eleccions locals de maig, prèvia aprovació per unanimitat en els Comitès Electorals de Paterna i del PPCV. La llista, encapçalada per María **Villajos, com a candidata a l'Alcaldia, és una clara mostra del “nou PP de Paterna” i destaca per una renovació del 80% de les cares i per comptar amb representants de tots els barris de Paterna.

 

El segon lloc l'ocupa el secretari general de l'agrupació a Paterna, José Vicente Riera, que és investigador i professor en l'àrea d'Enginyeria Informàtica de la Universitat de València. El tercer lloc és per a Joaquín Ballester, gerent de Asivalco, l'Associació d'Empresaris del polígon Font del Pitxer i persona que s'encarregarà de generar ocupació a través de les empreses del nostre municipi. En el quart i cinquè lloc destaquen María Dolores Rodríguez i Ricardo Escrich, advocada del barri de Campament molt relacionades amb les AMPAS de les escoles paterneres i director de RH molt vinculat al barri centre i a les tradicions, cultura i festes de Paterna, respectivament.

 

Cal destacar la incorporació de 4 membres de NNGG de Paterna en la llista electoral, ocupant un d'ells, Francisco Sabater, vinculat amb la banda de música de La Canyada i amb la Confraria de Sant Vicent, el sisè lloc. El setè és per a Marisa Ferre, veïna de Terramelar i actual regidor popular a l'Ajuntament. En el vuitè i novè estan Beatriz Sambeat, periodista molt vinculada a La Canyada, i Cristobal Cantero, representant veïnal del barri de la Coma i persona plenament conscient de les injustícies socials. El desè lloc és per a José Antonio Fernández Vizcaino, que amb el seu esforç va aconseguir que Santa Rita puga gaudir d'una llar de jubilats. 

 

Segueixen Rafael Comache, autònom i veí de Valterna, Isabel Segura, representant del sector de taxi, Enrique Collado, fidel representant de les nostres tradicions, Alicia Cañizares, també de NNGG i Antonio Muñoz, emprat de Gespa. Els llocs del 16 al 24 són per a Nikolet Vladimirova, veïna de Valterna i José Angel Fernández, vinculat a les falles de Paterna, Josefina Edri, expresidenta de la Llar de Jubilats de La Canyada, José Luis Mirasierra, veí de Santa Rita, Francisco Soler, de la Coma, Esmeralda Ferrer, que aporta experiència i experiència a l'equip, Vicente Alarcón, empresari de Font del Pitxer, Marisa Pelayo, històrica defensora dels valors i principis populars i Clara Martínez, economista que exerceix les seues funcions en el polígon Tàctica. La llista la tanca Francisco Zaragoza, President Nacional de l'Associació Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat Víctimes del Terrorisme.

 

Per a María Villajos, Presidenta i candidata del PP de Paterna, “aquesta llista és el fruit d'un treball incessant i d'un gran equip que ha sabut preparar al partit per a oferir una aposta seriosa, valenta i guanyadora a la ciutat de Paterna”.  Villajos continua afegint que “tinc la gran sort de presentar a persones amb talent en diferents camps, defensores i representatives del nostre projecte i de la nostra ciutat. Sempre amb una identitat molt clara dels valors que compartim en la família popular. Em sent orgullosa d'haver aconseguit el gran capital humà il·lusionat i preparat amb el qual treballem per al canvi que Paterna, la Comunitat Valenciana i Espanya necessiten”. 

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dijous, 25 abril 2019 10:00

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.