“La Paterna que funciona”, el nou eslògan dels socialistes per a la campanya electoral del 26-M

Dijous, 25 abril 2019 11:48 Escrit per  PSOE-Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 106 vegades

 

Els socialistes de Paterna han triat #LaPaternaQueFunciona com a eslògan per a la campanya electoral dels comicis municipals del pròxim 26 de maig. 

 

Amb aquest lema, el missatge que volen llançar els socialistes entre la ciutadania paternera és que la ciutat funciona, es mou i progressa gràcies a la gestió i el treball dels socialistes en el govern.

 

L'eslògan va acompanyat d'una imatge que simula un botó d'encès, que simbolitza la ciutat en funcionament i per al qual s'han utilitzat l'emblemàtica Torre i els colors de la bandera de Paterna. 

 

D'aquesta manera, Paterna funciona en Educació, amb el doble de beques atorgades que en 2015; en Infraestructures, amb més de 20 milions d'euros invertits en obra pública i en Esports, amb una nova piscina d'estiu i millores en totes les instal·lacions esportives. 

 

Paterna també funciona en Hisenda, amb una baixada d'impostos i una reducció del deute del 70% al 20% o en Festes, amb la declaració de nostra Cordà Festa d'Interès Turístic Nacional.

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Paterna 

 

Modificat el Dijous, 25 abril 2019 11:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.