Els socialistes de Paterna proposen la creació d'un cementeri per a animals

Dimarts, 14 Mai 2019 19:40 Escrit per  PSOE Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 69 vegades

En el seu objectiu de convertir a Paterna en una ciutat 100% Animal Friendly, els socialistes de Paterna han inclòs en el seu programa electoral la creació d'un cementeri d'animals municipal.

 

Així ho ha anunciat el candidat a l'Alcaldia i actual Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que “les mascotes són un membre més de moltes famílies paterneres i mereixen que existisca un lloc adequat per a elles després del moment d'acomiadar-se”.

 

En aquest sentit, Sagredo ha recordat que “a Paterna són moltes les persones i les famílies que tenen un animal de companyia que reclamen i agraeixen un final digne per a aqueixes mascotes amb les quals han viscut, conviscut i mantingut un vincule afectiu durant molt de temps”.

 

A més d'aquest cementeri, els socialistes de Paterna també proposen que els edificis públics del municipi siguen Pet Friendly perquè els veïns i veïnes puguen anar acompanyats de les seues mascotes a realitzar els tràmits municipals allà on siga possible.

 

Entre les propostes plantejades, els socialistes continuen apostant per la construcció de més zones d'esplai caní i de gateres felines de manera que tots els barris de paterna disposen d'aquests espais que milloren la convivència entre persones i animals i constitueixen una zona d'esbarjo adequada per a les mascotes.

 

En aquest sentit, els socialistes recorden que, en aquests 4 anys de govern, han posat en marxa més d'una desena de nous pipi-cans, un d'ells el més gran de la comarca amb més de 5.000m2.

 

Així mateix, des del PSPV Paterna també arrepleguen en el seu programa la creació de les noves instal·lacions de la Protectora Municipal, un projecte que ja està molt avançat en el seu tràmit administratiu i que prompte podrà ser realitat així com la realització de cursos d'educació canina i més campanyes de conscienciació de recollida de excrements. 

 

 

Informa Nou horta. PSOE Paterna

Modificat el Dimarts, 14 Mai 2019 19:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.