Paterna anuncia la construcció d'una Pista d'Atletisme a la Ciutat Esportiva Municipal

Dimecres, 15 Mai 2019 17:52 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 121 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat el projecte per a la construcció d'una pista d'atletisme homologada per a l'esport professional al costat de la Ciutat Esportiva Municipal. 

 

Així ho ha anunciat l'Alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que “la nova pista comptarà amb 6 carrers i 200 metres de corda, amb rectes, zones de salt de longitud, salt de perxa i llançament de pes”.

 

Amb un pressupost d'1.800.000 euros, el projecte també contempla la creació de graderies per a espectadors i la construcció de dos blocs d'edificis, un de despatxos i un altre per a vestuaris que donaran servei a les pistes de futbol existents en el complex esportiu. 

 

Així mateix, l'Alcalde ha destacat la importància d'aquesta nova infraestructura que “permetrà als esportistes d'alt nivell dels diferents clubs d'atletisme locals, ampliar la seua activitat a la disciplina de pista sense eixir del municipi”.

 

En aquest sentit, el primer edil també ha recordat que “Paterna compta amb més de 700 federats en els diferents clubs de atletismode la ciutat, Cárnicas Serrano, Paterna Runners, Pas a Pas la Canyada i l'Escola Atletisme del Liceu Francès, la qual cosa demostra la important pedrera d'esportistes de Paterna, que a partir d'ara podran entrenar en condicions òptimes”.

 

Sagredo també ha revelat que es crearà una Escola d'Atletisme per a continuar formant a atletes paterners en aquesta disciplina esportiva.  

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 15 Mai 2019 17:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.