Compromís per Paterna elabora un nou pla de residus

Dijous, 16 Mai 2019 20:52 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 224 vegades

Durant les últimes setmanes Compromís està rebent multitud de queixes veïnals sobre les deficiències de neteja i recollida de fem. Les fotos que han facilitat els veïns i veïnes demostren el col·lapse dels contenidors i la falta de periodicitat en la recollida. Les imatges demostren la desídia del govern de Sagredo i la incapacitat d’exigir a l’actual contracta de fer un servei eficient com es mereix el nostre poble.

 

El candidat de Compromís a l’alcaldia, Juanma Ramón, ha manifestat en este sentit que, “ la pudor, el risc per a xiquets i xiquetes i per a la salut púbica fa evident un canvi en la política de residus, en la millora del serveis, en el número de contenidors i més recollides, més enllà dels anuncis d’autobombo i els perfums és urgent que l’ajuntament millore els serveis de neteja i recollida de fem, necessitem més campanyes de sensibilització per aconseguir que es puga impulsar una recollida selectiva de residus”.

 

Des de la coalició valencianista informen que es tracta d’un dels problemes que més preocupen als paterners i paterneres, una enquesta realitzada per la formació valencianista així ho reflexa, “hem preguntat als veïns i veïnes sobre esta qüestió, més del 75% dels preguntats pensa que la neteja en Paterna es pot millorar prou o que és molt deficitària, destacant alguns barris molt concrets com per exemple el barri de La Coma”, han assegurat fonts de la coalició.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.